Over ons

Wij zijn DGA Hypotheekdesk de partij in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in de hypotheken voor dga. Onze hypotheekadviseurs hebben tientallen jaren ervaring met hypotheken en ondernemers en zijn gevestigd door heel Nederland. Onze dga hypotheekadviseurs kijken niet alleen zwart wit naar de cijfers maar kunnen uw balans en jaarcijfers analyseren en zelf het inkomen vaststellen waar de banken mee zouden moeten rekenen. Wij sparren dan ook regelmatig met de banken om hen te overtuigen met welk inkomen ze moeten rekenen. Hierdoor heeft u bij ons vaak de mogelijkheid tot een hogere hypotheeksom.

Onze missie

Veel ondernemers zijn op zoek naar een hypotheek. Veel partijen en banken roepen dat ondernemers ook bij hun welkom zijn voor een hypotheek. In de praktijk blijkt dit in veel gevallen alleen mogelijk voor ondernemers die binnen de “standaard” parameters van de bank passen. Wij zien dat ondernemers vaak een te lage hypotheeksom aangeboden krijgen van de bank of zelfs onnodig worden afgewezen.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke ondernemer, hoe complex zijn constructie ook is gewoon de hypotheek kan krijgen die bij hem of haar past. Doordat wij ook zelf het inkomen vaststellen en al jaren heel diep in de materie zitten kunnen wij met goede argumenten de bank in bijna alle gevallen overtuigen. Door onze expertise, doorzettingsvermogen en passie voor ondernemers weet u zeker dat wij altijd het maximale voor u eruit zullen halen.

Met één aanvraag, toegang tot meer dan 50 geldverstrekkers